Τελετή Βράβευσης Accounting Awards 2023

accounting awards 2023 winners

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε ότι το λογιστικό μας γραφείο κέρδισε τρία βραβεία στα πρόσφατα Βραβεία Financial Accounting awards του 2023. Η αναγνώριση αυτή είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν την επαγγελματική αρτιότητα και το πάθος για την παροχή των καλύτερων λύσεων στους πελάτες. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία, καθώς αναγνωρίζουν την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

Η επίτευξη αυτής της νίκης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών μας τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την επιλογή τους να συνεργαστούν με το γραφείο μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή των Financial Accounting awards του 2023 για την αναγνώριση της δουλειάς μας και την υποστήριξη της ανάπτυξης των οικονομικών επιχειρήσεων.

SILVER AWARD ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τίτλος υποψηφιότητας: Οικονομικοί και Επενδυτικοί Σύμβουλοι

Μελετώντας τις οικονομικές καταστάσεις και εξάγοντας συμπεράσματα μέσω των αποτελεσμάτων χρήσης, προτείνουμε στις επιχειρήσεις μας επενδύσεις ανάπτυξης, χρηματοοικονομικές λύσεις και συμβουλές ή ακόμη και τρόπους εξυγίανσης όπου χρειαστεί. Λόγω της ένταξης πολλών επιχειρήσεών μας σε Αναπτυξιακούς Νόμους, έχουμε διαρκή ενασχόληση με αυξήσεις κεφαλαίου, εισφορές ακινήτων, διάφορες εισφορές σε είδος, εκτιμήσεις ακινήτων, μετατροπή απλογραφικών σε διπλογραφικά βιβλία, κλπ. Γνώμονάς μας δεν είναι μόνο η απλή και επιφανειακή τήρηση λογιστικών βιβλίων, αλλά κυρίως η συμβουλευτική λογιστική με σκοπό την οικονομική ευρωστία των επιχειρήσεών μας. Είμαστε συνεργάτες και αρωγοί των προσπαθειών ανάπτυξής τους μέσω επενδυτικών σχεδίων. Εξυπηρετούμε πελατολόγιο 350 Επιχειρήσεων και 1500 Ιδιωτών στα γραφεία μας σε Αθήνα και Πάρο.

Οικονομικά Βραβεία 2023
Βραβεία Οικονομικά 2023

BRONZE AWARD ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1Τίτλος υποψηφιότητας: Συμβουλευτική Λογιστική

Κύρια δραστηριότητά μας είναι η τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων με εξειδίκευση στην Ξενοδοχειακή Λογιστική, καθώς και η παράλληλη διαχείριση μισθοδοσίας σε όλους τους κλάδους. Επενδύουμε στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των υπαλλήλων μας πάνω σε εκσυγχρονισμένα λογιστικά προγράμματα, στην εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πελατών και στη διαδραστική χρήση Νέων Τεχνολογιών, καθώς το γραφείο μας είναι ήδη εξοπλισμένο με δίκτυα τηλεπικοινωνιών και internet τελευταίας τεχνολογίας.

BRONZE AWARD ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τίτλος υποψηφιότητας: Λογιστική και Εποχικότητα

Μιλώντας για το Βραβείο Νήσων Αιγαίου Accounting Awards, δεν μπορούμε να μη συνδέσουμε τον Λογιστικό κλάδο με τον Τουρισμό για την Περιφέρεια Κυκλάδων, εφόσον αυτή είναι η Βαριά Βιομηχανία της. Τα νησιά μας είναι υπό πλήρη ανάπτυξη και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες εξέλιξής τους. Η ιδιαιτερότητα όμως της Εποχικότητας που τα διακρίνει, καθιστά πιο δύσκολη την καθημερινότητα των Λογιστικών γραφείων, καθώς το έτος χωρίζεται σε δύο περιόδους. Η μία περίοδος είναι αυτή της αδράνειας και η άλλη της εξοντωτικής εργασίας. Το διάστημα της full season, τα γραφεία μας πρέπει να επανδρωθούν με διπλάσιο – πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, ανάγκη την οποία καλύψαμε με την εσωτερική επικοινωνία με το υποκατάστημα μας στην Αθήνα.

Βραβεία Λογιστικής 2023
νικητές Finance Accounting Awards23
νικητές Finance Accounting Awards23
νικητές 2023 tax advisors VIP